Sälja skrotbil: Vi köper skrotbilar, oavsett skick

Tänker du sälja din skrotbil? Hos oss kan du enkelt och snabbt få en kostnadsfri värdering och bli av med din gamla bil på ett miljövänligt sätt. Vi erbjuder smidiga och trygga affärer för dig som vill sälja din skrotbil och få en extra slant på fickan.

* Just nu prioriterar vi bilar som är högst 15 år gamla.

sälja defekt bil

Sälj din skrotbil i tre enkla steg

Fyll i formuläret

Första steget för att sälja din bil är att fylla i vårt enkla värderingsformulär. Det tar bara någon minut att svara på några frågor och uppge dina kontaktuppgifter. Sedan är du redo att skicka in din förfrågan och ta steget närmare att få pengar för din gamla bil.

Få ett prisförslag

När du har skickat in formuläret, vänta inte länge! Våra bilexperter kommer att kontakta dig inom 24 timmar med ett prisförslag som är skräddarsytt för din bil. Detta prisförslag innehåller all information du behöver veta, så du kan känna dig trygg och nöjd med din affär.

Vi hämtar din bil

Detta är den bästa delen – när du har accepterat vårt prisförslag, hämtar vi din bil! Vi ordnar allt pappersarbete och ser till att allt är klart innan du lämnar över nycklarna. Sedan har du pengarna på ditt konto innan du ens har hunnit sakna din gamla bil. Så vad väntar du på? Sälj din bil till oss och få pengar på fickan!

Krångligt att sälja en skrotbil på egen hand?

Lita på oss och undvik oseriösa privata köpare. Vi köper skrotbilar till ett rimligt pris och tar hand om allt besvärligt.

Att sälja en bil är alltid en utmaning, men att sälja en skrotbil kan vara ännu mer komplicerat. Om bilen behöver reparationer kan det bli en riktig huvudvärk. Att sälja privat kan också leda till obehagliga överraskningar, såsom klagomål från köparen eller krav på att fixa eventuella fel efter försäljningen.

Du behöver dock inte oroa dig för något av det när du säljer din skrotbil till oss. Vi köper skrotbilar till ett rimligt pris och tar hand om allt det besvärliga åt dig. Vi erbjuder en professionell och trygg affär så att du kan fokusera på det viktiga – att få så mycket som möjligt för din skrotbil.

Så varför slösa mer tid och energi på en privat försäljning som kan leda till oönskade problem? Kontakta oss idag så köper vi din skrotbil på ett smidigt och pålitligt sätt!

Tre skäl att välja oss istället för att sälja din skrotbil privat:

Vi köper din bil i befintligt skick utan några garantier, vilket tydligt anges på kvittot/köpekontraktet. Vi vet att skrotbilar ofta har sina brister och vi är experter på att hantera dem.

Vi accepterar eventuella defekter på bilen, och klagar inte på dem efter köpet. Vi har erfarenhet av att köpa och sälja bilar med reparationsbehov, så du kan vara säker på att vi förstår vad du går igenom.

Vi betalar dig innan du lämnar över bilnycklarna – så du slipper privata köpare som vill betala kontant. Du kan vara trygg i vetskapen om att du får betalt för din skrotbil direkt och på ett säkert sätt.

anledningar varför sälja defekt bil till oss

Din skrotbil är värd mer än du tror

Din skrotbil är värd mer än du tror – och vi kan hjälpa dig att få ut det bästa värdet av den! Tack vare vår smarta tjänst har bilägare runt om i Sverige fått bra betalt för sina gamla bilar.

Stämmer detta in på din bil?

Step 1 of 2

Exempel på skador och defekter(Required)

* Just nu prioriterar vi bilar som är högst 15 år gamla.

Få bästa möjliga pris för din skrotbil - utan att lämna soffan!

Ska du sälja din skrotbil och är orolig över processen? Oroa dig inte längre! Hos oss på Defekta bilar är det enkelt och smidigt att sälja din bil – oavsett skick. Vi värderar din bil inom 24 timmar och du behöver inte göra någon kontroll innan köpet. Vi tar hand om allt kring ägarbytet och hämtar bilen direkt hos dig.

Vår målsättning är att du alltid ska få en 100% krångelfri affär – även om bilen krånglar. Du behöver endast göra tre enkla steg: fylla i formuläret, godkänna prisförslaget och sedan hämtar vi bilen. Vi tar hand om allt pappersarbete och ser till att du får betalt för din skrotbil snabbt och enkelt.

Så vad väntar du på? Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering av din skrotbil och upplev en smidig och problemfri försäljning!

Fördelar med att sälja din bil till oss

Ska du sälja en bil med reparationsbehov och vill ha ett enkelt och smidigt sätt att göra det? Då är vi på Defekta bilar det självklara valet för dig! Vi erbjuder en smart lösning för bilägare som vill sälja en bil med defekter och få ett bra pris.

Vi tar hand om allt på nätet – du behöver inte ens komma förbi oss för en kontroll innan köpet. Vi värderar din bil snabbt och enkelt inom 24 timmar och ser till att du får betalt snabbt och smidigt. Dessutom slipper du hantera de många bekymmer som ofta förekommer vid en privat affär.

Slipp dyr service och kostsamma reparationer

Få pengarna på kontot innan du lämnar över nycklarna

Alla bilar köpes i befintligt skick

Gratis upphämtning av bilen var du än befinner dig i Sverige

Enkel och smidig process med allt pappersarbete skött helt digitalt

Få ett svar inom 24 timmar när du värderar din bil

Gratis bilvärdering

Step 1 of 2

* Just nu prioriterar vi bilar som är högst 15 år gamla.

Vi är den nya, smarta lösningen för bilägare som vill sälja bil med defekter – och få ett bra pris.

Kort och gott om oss

Om du letar efter en trygg och säker lösning för att sälja din bil som behöver service eller reparationer, har du kommit rätt. På Defekta bilar har vi över 10 års erfarenhet av bilbranschen och vi förstår hur svårt och besvärligt det kan vara för privatpersoner att sälja en bil med defekter.

Men du behöver inte oroa dig längre! Vi köper upp defekta bilar i hela landet och erbjuder en enkel och smidig digital plattform för att få din bil värderad. Du behöver inte ens besöka oss för en kontroll, och vi tar hand om allt från värdering till avslutad affär. Välj oss och upplev en stressfri och smidig process för att sälja din bil.

Defekta bilar logo med svart text, röd logo och vit bakgrund.

Frågor och svar om att sälja skrotbilar

Vilka typer av skrotbilar köper ni?

Vi köper skrotbilar av alla typer, oavsett skick eller ålder. Vi är specialiserade på att köpa bilar med defekter, skador och andra problem.

Hur mycket betalar ni för en skrotbil?

Priset vi betalar för din skrotbil beror på flera faktorer, såsom märke, modell, ålder och skick. Vi erbjuder dock alltid rättvisa priser och strävar efter att betala så mycket som möjligt för din bil.

Vad behöver jag göra för att sälja min skrotbil till er?

För att sälja din skrotbil till oss behöver du fylla i vårt online-formulär med grundläggande information om din bil. Vi kommer sedan att kontakta dig inom 24 timmar med en värdering av din bil och ett prisförslag. Om du accepterar vårt prisförslag, hämtar vi bilen direkt hos dig och ser till att du får betalt snabbt och enkelt.

Måste jag göra en kontroll innan jag säljer min skrotbil till er?

Nej, du behöver inte göra en kontroll innan du säljer din skrotbil till oss. Vi köper bilar i befintligt skick och tar hand om allt pappersarbete och ägarbyte.

Kan jag sälja min skrotbil om jag inte har registreringsbeviset?

Ja, du kan sälja din skrotbil till oss även om du inte har registreringsbeviset. Vi kan hjälpa dig att få ett nytt registreringsbevis eller ta hand om allt pappersarbete för dig.

Vilka fördelar finns det med att sälja min skrotbil till er?

Att sälja din skrotbil till oss har flera fördelar. För det första får du ett rättvist pris för din bil och slipper hantera oseriösa köpare. För det andra tar vi hand om allt pappersarbete och hämtar bilen direkt hos dig. Slutligen kan du vara säker på att din skrotbil kommer att tas om hand på ett miljövänligt sätt.

Hur snabbt kan jag sälja min skrotbil till er?

Du kan sälja din skrotbil till oss snabbt och enkelt. Vi värderar din bil inom 24 timmar och hämtar den direkt hos dig när det passar dig. Du får betalt direkt och behöver inte vänta på att pengarna ska komma in på ditt konto.

Kan jag sälja min skrotbil om den inte fungerar?

Ja, du kan sälja din skrotbil till oss även om den inte fungerar. Vi är specialiserade på att köpa bilar med defekter och problem, så du behöver inte oroa dig för att din bil inte är i körbart skick.

Hur kan jag vara säker på att jag får ett rättvist pris för min skrotbil?

Vi strävar alltid efter att erbjuda rättvisa priser för skrotbilar, oavsett skick eller ålder. Vi tar hänsyn till flera faktorer, såsom märke, modell, ålder och skick, när vi värderar din bil. Du kan vara säker på att du får ett rättvist pris när du säljer din skrotbil till oss.

Hur snabbt får jag betalt när jag säljer min skrotbil till er?

Du får betalt direkt när vi har hämtat din skrotbil. Vi ser till att pengarna kommer in på ditt konto så snabbt som möjligt, så du behöver inte vänta på din betalning.