Advokaten som sålde sin Defekta Bil

Vi hade nyligen äran att samtala med Leif Ericksson som är en känd svensk advokat, berömd för sitt arbete i rättsfall som Lasermannen, Knutby och Fadime. Denna jurist, som nyligen sålde sin Mercedes med motorhaveri delar med sig av sina tankar och erfarenheter med oss på Defekta Bilar.Defekta Bilar: Hej Leif, tack så mycket för att du tar dig tid att prata med oss idag.
Leif: Hej, det är mitt nöje. Tack ska ni ha.

Defekta Bilar: För att börja, vad ledde dig till att överväga att sälja din defekta bil?

Leif: Så, min bil, som var en riktig pärla och så speciell att jag till och med köpte mig en exakt likadan, gick och drabbades av motorhaveri. Efter att ha kollat upp reparationskostnaderna och funderat över det hela, kom jag fram till att det kanske var dags att säga adjö.

Defekta Bilar: Vad ledde dig till att välja Defektabilar.se för att sälja din trasiga bil?
Leif: Efter att ha funderat och kollat runt på olika alternativ, landade jag till slut hos Defekta Bilar. Det kändes som det mest logiska valet för en enkel och bekymmersfri försäljning. Det som verkligen vägde tungt var att ni ville reparera bilen och sälja den vidare. För mig var det en game-changer eftersom jag verkligen inte ville se en sån bra och speciell bil hamna på skroten.

Defekta Bilar: Hur var din upplevelse av själva försäljningsprocessen?
Leif: Jag blev positivt överraskad av deras effektivitet. Som jurist hade jag förväntat mig en mer komplex process, men deras sätt att hantera allt var imponerande. De var transparenta och professionella, vilket gjorde processen överraskande enkel. 
Servicen var utmärkt. Från första kontakten till hämtningen av bilen, kände jag mig väl omhändertagen. Personalen var professionella och tillmötesgående genom hela processen.
De arrangerade en hämtning som passade min tidtabell. En professionell och vänlig chaufför dök upp, lastade på bilen och hämtade även sommardäcken från däckhotellet.

Defekta Bilar: Skulle du rekommendera Defekta Bilar till andra som står i valet och kvalet att sälja en krockad, trasig eller defekt bil?
Leif: Absolut. Om du står där med en defekt bil och letar efter en snabb och rättvis affär, då kan jag verkligen rekommendera Defekta Bilar. De höll verkligen vad de lovade, och jag är mer än nöjd med hela processen.


Advokatens erfarenheter visar att även de med en imponerande juridisk bakgrund värdesätter enkelhet och professionalitet i bilförsäljning, vilket belyser Defekta Bilars förmåga att leverera en högkvalitativ service.Leifs Mercedes har nu blivit fullständigt reparerad efter många timmar i verkstaden och kommer snart att annonseras ut för att få en ny ägare.


Om du också befinner dig i situationen med en krockad, trasig eller defekt bil och funderar på att göra dig av med den, tveka inte att fylla i vårt formulär. Vår inköpsavdelning kommer att kontakta dig för en värdering inom 24 timmar. Vi är här för att göra hela processen smidig och problemfri för dig.

Senaste artiklar

Få en gratis värdering

Step 1 of 2