Sälja trasig bil? Vi köper trasiga bilar, oavsett skick

Sälja trasig bil? Hos oss kan du snabbt och enkelt få en kostnadsfri värdering och bli av med din trasiga bil på ett miljövänligt sätt.

* Just nu prioriterar vi bilar som är högst 15 år gamla.

Peter Kallioniemi
Peter Kallioniemi
9 Juli 2024
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Vänligt bemötande. Smidigt och snabbt avklarat. Mycket positivt att de hämtar bilarna med egen transport så en slipper forsla bort den själv.
Amelie Lagerkvist
Amelie Lagerkvist
2 Juli 2024
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Snabbt, enkelt, smidigt. Var lite tveksam i början men det släppte då allt flöt på.
Suzanne Falkerhorn
Suzanne Falkerhorn
2 Juli 2024
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Trevligt bemötande, pengar på kontot först innan hämtning av bil. Inget krångel! Tack & bra jobbat!
Johan Björklund
Johan Björklund
20 Juni 2024
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Sålde min defekta Audi A4 från 2012. Affären gick jättebra utan problem. Rekommendas för den som vill sälja en defekt bil!
n a
n a
20 Juni 2024
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Fantastiskt smidig affär! Sålde min 12 år gammal bil . 👍 👌 snabbt och enkelt
Anna T
Anna T
16 Juni 2024
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Snabb affär och pengarna kom snabbt 👍
Rickard Andersson
Rickard Andersson
11 Juni 2024
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Mycket smidig och bra affär, kan rekommenderas!
Christer Andersson
Christer Andersson
11 Juni 2024
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Snabb återkoppling funkade lysande. Rekommenderas Christer
Niklas
Niklas
16 April 2024
Trustindex verifierar att den ursprungliga källan till recensionen är Google.
Sjukt smidigt, pengarna verfierade på mitt konto på morgonen för hämtning, ägarbytet skedde direkt efter, några timmar senare dyker DB upp, lastar bilen och tar nycklarna. Det blir inte enklare och funkar helt felfritt. Totalt från köpeavtal till upphämtning tog det 3 dagar.
sälja defekt bil

Sälj din trasiga bil i tre enkla steg

Fyll i formuläret

Första steget för att sälja din bil är att fylla i vårt enkla värderingsformulär. Det tar bara någon minut att svara på några frågor och uppge dina kontaktuppgifter. Sedan är du redo att skicka in din förfrågan och ta steget närmare att få pengar för din gamla bil.

Få ett prisförslag

När du har skickat in formuläret, vänta inte länge! Våra bilexperter kommer att kontakta dig inom 24 timmar med ett prisförslag som är skräddarsytt för din bil. Detta prisförslag innehåller all information du behöver veta, så du kan känna dig trygg och nöjd med din affär.

Vi hämtar din bil

Detta är den bästa delen – när du har accepterat vårt prisförslag, hämtar vi din bil! Vi ordnar allt pappersarbete och ser till att allt är klart innan du lämnar över nycklarna. Sedan har du pengarna på ditt konto innan du ens har hunnit sakna din gamla bil. Så vad väntar du på? Sälj din bil till oss och få pengar på fickan!

Krångligt att sälja trasig bil på egen hand?

Lita på oss och undvik oseriösa privata köpare. Vi köper trasiga bilar till ett rimligt pris och tar hand om allt besvärligt.

Att sälja en bil är alltid en utmaning, men att sälja en trasig bil kan vara ännu mer komplicerat. Om bilen behöver reparationer kan det bli en riktig huvudvärk. Att sälja privat kan också leda till obehagliga överraskningar, såsom klagomål från köparen eller krav på att fixa eventuella fel efter försäljningen, vi köper alla typer av defekta bilar.

Du behöver dock inte oroa dig för något av det när du säljer din trasiga bil till oss. Vi köper trasiga bilar till ett rimligt pris och tar hand om allt det besvärliga åt dig. Vi erbjuder en professionell och trygg affär så att du kan fokusera på det viktiga – att få så mycket som möjligt för din bil.

Tre skäl att välja oss istället för att sälja din trasiga bil privat:

Vi köper din bil i befintligt skick utan några garantier, vilket tydligt anges på kvittot/köpekontraktet. Vi vet att trasiga bilar ofta har sina brister och vi är experter på att hantera dem.

Vi accepterar eventuella defekter på bilen, och klagar inte på dem efter köpet. Vi har erfarenhet av att köpa och sälja bilar med reparationsbehov, så du kan vara säker på att vi förstår vad du går igenom.

Vi betalar dig innan du lämnar över bilnycklarna – så du slipper privata köpare som vill betala kontant. Du kan vara trygg i vetskapen om att du får betalt för din trasiga bil direkt och på ett säkert sätt.

anledningar varför sälja defekt bil till oss

Din trasig bil är värd mer än du tror

Din trasiga bil är värd mer än du tror – och vi kan hjälpa dig att få ut det bästa värdet av den! Tack vare vår smarta tjänst har bilägare runt om i Sverige fått bra betalt för sina gamla bilar.

Stämmer detta in på din bil?

Step 1 of 2

Exempel på skador och defekter(Required)

* Just nu prioriterar vi bilar som är högst 15 år gamla.

Få bästa möjliga pris för din trasiga bil - utan att lämna soffan!

Ska du sälja trasig bil och är orolig över processen? Oroa dig inte längre! Hos oss på Defekta bilar är det enkelt och smidigt att sälja din bil – oavsett skick. Vi värderar din bil inom 24 timmar och du behöver inte göra någon kontroll innan köpet. Vi tar hand om allt kring ägarbytet och hämtar bilen direkt hos dig.

Vår målsättning är att du alltid ska få en 100% krångelfri affär – även om bilen krånglar. Du behöver endast göra tre enkla steg: fylla i formuläret, godkänna prisförslaget och sedan hämtar vi bilen. Vi tar hand om allt pappersarbete och ser till att du får betalt för din trasiga bil snabbt och enkelt.

Fördelar med att sälja trasig bil till oss

Ska du sälja en bil med reparationsbehov och vill ha ett enkelt och smidigt sätt att göra det? Då är vi på Defekta bilar det självklara valet för dig! Vi erbjuder en smart lösning för bilägare som vill sälja en bil med defekter och få ett bra pris.

Vi tar hand om allt på nätet – du behöver inte ens komma förbi oss för en kontroll innan köpet. Vi värderar din bil snabbt och enkelt inom 24 timmar och ser till att du får betalt snabbt och smidigt. Dessutom slipper du hantera de många bekymmer som ofta förekommer vid en privat affär.

Slipp dyr service och kostsamma reparationer

Få pengarna på kontot innan du lämnar över nycklarna

Alla bilar köpes i befintligt skick

Gratis upphämtning av bilen var du än befinner dig i Sverige

Enkel och smidig process med allt pappersarbete skött helt digitalt

Få ett svar inom 24 timmar när du värderar din bil

Gratis bilvärdering

Step 1 of 2

* Just nu prioriterar vi bilar som är högst 15 år gamla.

Vi är den nya, smarta lösningen för bilägare som vill sälja bil med defekter – och få ett bra pris.

Kort och gott om oss

Om du letar efter en trygg och säker lösning för att sälja din bil som behöver service eller reparationer, har du kommit rätt. På Defekta bilar har vi över 10 års erfarenhet av bilbranschen och vi förstår hur svårt och besvärligt det kan vara för privatpersoner att sälja en bil med defekter.

Men du behöver inte oroa dig längre! Vi köper upp trasiga bilar i hela landet och erbjuder en enkel och smidig digital plattform för att få din bil värderad. Du behöver inte ens besöka oss för en kontroll, och vi tar hand om allt från värdering till avslutad affär. Välj oss och upplev en stressfri och smidig process för att sälja din bil.

Defekta bilar logo med svart text, röd logo och vit bakgrund.

Frågor och svar om att sälja trasig bil

Varför skulle någon vilja köpa en trasig bil?

Det finns olika skäl till varför någon kan vara intresserad av att köpa en trasig bil. En mekaniker eller en person med teknisk expertis kan vara villig att köpa en trasig bil för att reparera den och sedan sälja den vidare.

Vilka fördelar finns det med att sälja en trasig bil?

Att sälja en trasig bil kan vara fördelaktigt på flera sätt. Genom att sälja er trasiga bil till oss på Defekta Bilar, kan ni bli av med en bil som inte längre är i brukbart skick och samtidigt få betalt för den. Vi tar hand om bilen och ser till att den används på bästa möjliga sätt, antingen genom reparation eller genom att använda den som reservdelsbil.

Vilka typer av trasiga bilar kan jag sälja till Defekta Bilar?

Vi på Defekta Bilar köper trasiga bilar oavsett skick. Det spelar ingen roll vilket fel eller skada bilen har. Vi är intresserade av att köpa bilar med motorproblem, växellådsproblem, karosskador eller elektriska fel, samt andra typer av skador. Vi tar emot alla slags trasiga bilar för att ge dem en ny chans.

Hur hittar jag er som köpare för min trasiga bil?

Det är enkelt att komma i kontakt med oss på Defekta Bilar. Fyll i vårt kontaktformulär för att få en snabb och smidig försäljningsprocess för er trasiga bil. Vi svarar så fort vi kan och erbjuder er en rättvis bedömning och prisuppskattning för er bil oavsett skick.

Vilken information behöver jag ge när jag säljer min trasiga bil till er?

När ni säljer er trasiga bil till oss på Defekta Bilar behöver ni ge oss så mycket information som möjligt om bilens tillstånd och eventuella skador eller fel. Beskriv vilken typ av problem eller skada bilen har och var tydlig med vad som fungerar och vad som inte fungerar. Det hjälper oss att göra en korrekt värdering av er bil.

Kan jag sälja en bil med trasig motor till er?

Absolut! Hos oss på Defekta Bilar är vi intresserade av att köpa bilar med trasig motor. Oavsett skick på bilen är vi villiga att ta emot den och ge er en rättvis ersättning för den. Ni kan känna er trygga med att vi har erfarenhet av att hantera bilar med olika typer av problem och att er bil kommer att tas om hand på bästa möjliga sätt.