Sälj din defekta bil
i Stockholm

Defekta bilar köper din defekta bil i befintligt skick, oavsett om den har små eller stora reparationsbehov. Vill du veta hur mycket din bil är värd? Få en gratis värdering, vi svarar inom 24 timmar.

⚠️ Just nu prioriterar vi bilar som är högst 15 år gamla.

Vi köper från: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands, Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker

Man säljer en bil med defekter via sin telefon.

Sälj din defekta bil i tre enkla steg.

Fyll i formuläret

Uppge dina kontaktuppgifter och svara på frågorna i värderingsformuläret. Detta tar inte länge än någon minut och sen är du redo att skicka in din förfrågan.

Få ett prisförslag

Våra bilexperter kommer att kontakta dig inom 24 timmar. I prisförslaget hittar du all information som du behöver.

Vi hämtar din bil

Tackar du ja hämtar vi din bil. Vi ordnar med pappersarbetet och du har pengarna på kontot innan du lämnar över nycklarna.

Krångligt att sälja en defekt bil på egen hand?

Välj oss och slipp oseriösa privata köpare.

Alla som sålt en bil vet att det är en hel del att tänka på. Behöver bilen dessutom repareras blir affären ofta ännu krångligare. Som säljare får man vid en privat försäljning vara beredd på att köparen kan komma med klagomål efter köpet – ibland även med kravet på att du ska fixa bilens fel. 🛠️

En privat bilaffär kan alltså ha en besk eftersmak. Allt det slipper du hos oss.
Vi erbjuder dig en trygg och professionell affär – utan tråkiga överraskningar efter avslutat köp.

Tre skäl att välja oss istället för att sälja bilen privat:

Vi köper din bil i befintligt skick utan några garantier, vilket tydligt uppges på kvittot/köpekontraktet.

Vi klagar inte på eventuella defekter efter köpet – vi är experter på bilar med reparationsbehov.

Vi betalar innan du lämnar över bilnycklarna – och du slipper privata köpare som vill betala kontant.

Det är inte svårt att sälja din defekta bil i Stockholm, ofta mycket lättare än du tror.

Tack vare vår smarta tjänst
har bilägare runt om i Sverige fått bra betalt för sina bilar. 

Vi köper bilar med olika typer av fel.

Stämmer detta in på din bil?

Step 1 of 2

Exempel på skador och defekter(Required)

* Just nu prioriterar vi bilar som är högst 15 år gamla.

Enkel affär - även för bilar med komplicerade fel.

Sköt allt direkt från soffan.

Oavsett bilens skick så värderar vi den alltid inom 24 timmar.

Ingen kontroll av bilen krävs innan köpet – vi kontaktar dig per telefon och tar hand om allt kring ägarbytet. Självfallet hämtar vi även bilen direkt hos dig.

Hos oss på Defekta bilar får du alltid en 100% krångelfri affär – även om bilen krånglar. Du behöver endast:

  1. Fyll i formuläret.
  2. Godkänn prisförslaget.
  3. Vi hämtar bilen

Svårt att sälja en defekt bil i Stockholm? Inte längre! Vi är Sveriges smartaste – och enklaste – tjänst för bilägare som vill sälja fordon med reparationsbehov.

Vi är den nya, smarta lösningen för bilägare som vill sälja bil med defekter – och få ett bra pris.

Om Oss.

Det nya sättet att köpa defekta bilar.

Vi på Defekta bilar har över 10 års erfarenhet av bilbranschen. Genom åren har vi mött många bilägare som letat efter en trygg och säker lösning då de ska sälja en bil som är i behov av service eller reparationer. Som privatperson kan det vara både svårt och besvärligt att sälja en bil med defekter. Många som sålt sin bil privat har efter avslutad affär fått ta emot samtal från besvikna köpare som vill att den tidigare ägaren ska stå för ev. reparationskostnader.

Därför grundades Defekta bilar. Istället för att, som så många andra bilhandlare, bara köpa bilar utan fel och skador, ville vi utveckla en tjänst för alla bilägare som vill sälja bilar med servicebehov. Vi köper upp defekta bilar i hela landet och erbjuder en smidig, digital plattform – där du kan få din bil värderad direkt. Hos får du alltid en trygg och säker affär, allt sköts på nätet – och du behöver inte ens komma förbi oss för att visa upp bilen för en kontroll innan köpet. Dessutom slipper du hantera de många bekymmer som ofta förekommer vid en privat affär.

Defekta bilar logo med svart text, röd logo och vit bakgrund.

FAQ - Vanliga frågor och svar.

Hur gör jag för att sälja en defekt bil?

Vi garanterar alltid en trygg och säker affär. Sälj din defekta bil i tre enkla steg:

 

1. Börja med att skicka in en kostnadsfri förfrågan. Du kommer att få ett prisförslag av oss inom 24 timmar.

 

2. Om du tackar ja och väljer att sälja din defekta bil till oss, så ordnar vi med resten. Vi betalar direkt och du har pengarna på kontot innan vi hämtar upp bilen. För att förenkla bilaffären så ser vi till att även lösa allt juridiskt och pappersarbetet kring ägarbytet.

 

3. När allt är klart hämtar vi bilen – oavsett var du bor.

 

Vi på Defekta bilar köper skadade bilar över hela landet. Få en gratis bilvärdering nu.

Kan jag sälja bil med körförbud till er?

Ja, det är möjligt att sälja en bil med körförbud till oss. Vi har specialkompetens på bilar med skador och sådana fordon som kanske inte får rulla på vägarna för tillfället. Berätta gärna mer om vilka fel din bil har.

Kan jag sälja en obesiktad eller avställd bil till er?

Svaret är detsamma även här. Vi köper alltså även bilar som inte har gått igenom besiktningen. Även om din bil har blivit underkänd på bilprovningen – och är i ett dåligt skick – så kan vi erbjuda en lösning. Fyll i värderingsformuläret så får du svar inom ett dygn.

Min bil har många skador – hur gör jag för att sälja en trasig bil?

Bilar utsätts ständigt för slitage. Skicket på bilen påverkar hur mycket som du kan få ut i en försäljning. Vill du sälja bil med trasig motor eller sälja bil med trasig växellåda är vi lösningen för dig.

 

Att sälja bil med trasig koppling eller att sälja bil med trasig ac är i regel inte heller något bekymmer. Vi erbjuder bra betalningar även för bilar som behöver rejäla reparationer innan de är körklara igen. Få en gratis bilvärdering idag.

Tar ni emot alla bilar?

Vi är specialister på bilar med olika skador och som är i ett dåligt skick. Kunder kommer till oss för att på ett tryggt och säkert sätt sälja en obesiktad bil eller t.ex. sälja en krockskadad bil.

 

Ge oss gärna mer information om vilka fel bilen har, så får du ett svar inom 24 timmar. Vi på Defekta Bilar gör allt för att hitta en lösning även för dig – däremot förbehåller vi oss rätten att i vissa särskilda fall även tacka nej till ett köp.

Kostar det något att värdera en trasig bil?

Nej, en värdering av en skadad bil eller ett defekt fordon är alltid gratis. Du får alltid svar inom 24 timmar. Fyll i ditt formulär nu.

Vad är smartast? Att sälja trasig bil - eller laga den?

Bilens skick påverkar andrahandsvärdet. Som bilägare står man därför ofta inför beslutet om man bör sälja eller behålla bilen. Blir reparationskostnaderna alltför stora kan du göra en bättre affär genom att sälja din defekta bil direkt.

 

Önskar du veta hur mycket bilen är värd? Fyll i vårt värderingsformulär för en gratis bilvärdering, du får svar inom ett dygn.

Hur görs betalningarna?

Först får du betalt – sen hämtar vi din bil. Välj det betalsätt som passar dig bäst: vi erbjuder bland annat Swish-betalningar och kontoöverföringar.

 

Vill du veta mer kan du kontakta oss eller fyll i vårt värderingsformulär för en gratis bilvärdering inom ett dygn.

Guide: Behålla eller Sälja?

Att sälja en bil är ett ofta stort ekonomisk beslut.
Vår guide visar vad du bör tänka på i avvägningen mellan att behålla eller sälja en defekt bil.

Ska jag reparera eller sälja bilen?

Om din bil har stora reparationsbehov rekommenderas en ekonomisk sammanställning. Hur mycker kommer de planerade besöken i bilverkstan att kosta? Kan du räkna med att bilen blir helt återställd? Och kommer du att få tillbaka dessa kostnader vid en senare försäljning? Om svaren på dessa frågor är nej så får tjänar du i regel mer på att sälja din bil direkt.

Vad gör man av en ovanlig bil?

Har du en gammal bil eller ett ovanlig fordon? I sådana fall kan det vara svårt att själv hitta intressenter vid en privataffär. Ännu svårare blir det så klart om man vill sälja en bil med reparationsbehov. Vi på Defekta bilar har däremot ett brett kontaktnät av köpare och kan erbjuda dig ett bra pris.

Hur snabbt kan jag sälja min defekta bil?

Tänk på att bilens värde alltid sjunker i takt med att milen ökar. Om du vill sälja en bil med defekter bör du inte vänta alltför länge, eftersom fordonet då tappar ännu mer i värde.